Marmara İnternet Haber

Portalın başlıca amacı internet üzerinden hızlı ve doğru bir şekilde haberleri okuyucuya ulaştırmak ve Marmara Üniversitesi’nin çalışmalarını dış dünyaya aktarmak; eğitim, kültür, sanat, spor gibi alanlarda başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm takipçilerimizi bilgilendirmektir.

Birimin görev ve sorumlulukları

Bu portalda çalışan öğrencilerimiz haber kaynağı olarak kendi haber ajansımız olan Marmara Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, İHA’dan yararlanarak haber takibi yapmakta ve derledikleri bu haberleri haber.marmara.edu.tr adresinde yayımlamaktadırlar.

Birimin gerçekleştirdiği ve gelecekte gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler

2012 yılında 24. Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında http://haber.marmara.edu.tr/  adresi  ikincilik ödülü aldı.

Birim Koordinatörü

Arş. Gör. Serhan Tezgeç

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Mezunudur. Marmara Üniversitesi Kişilerarası İletişim bilimdalında doktora eğitimine devam etmektedir. Marmara Medya Merkezi İnternet Haberciliği Birimi koordinatörü olarak görevimi sürdürmekteyim.

Öğrenciler

Birimizde "Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı" dahlinde veya gönüllü olarak görev almış öğrencilerimiz.

Adı Soyadı
Dilara Vural
Hüseyin Aydın

Bu sayfa Marmara Medya Merkezi tarafından en son 29.12.2015 12:15:45 tarihinde güncellenmiştir.