Halkla İlişkiler Birimi’nden ilk ziyaret

Marmara Medya Merkezi’nin birimlerinden olan Halkla İlişkiler (PR) Birimi, ilk sektör gezisini gerçekleştirdi.

İnhouse Tanıtım, Reklam ve İletişim Hizmetleri Ajansı’na yapılan ziyarette PR Birimi öğrencileri, ajans ortaklarından Neil Şoef ile görüştü. Şoef, öğrencilere sektör hakkında bilgiler verdi.Ajansın işleyişinden ve sektöre yönelik tecrübelerinden bahsederek öğrencilere  çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Şoef “Bu mesleğe sahip bireylerin kendilerini çok iyi yetiştirmesi gerekiyor. Bilgi ve deneyimlerini harmanlayarak bu alt yapıya her gün birşeyler katabilmeli” dedi.

Marka yönetimi, dijital tarafta yayınlanma, basın bültenleri ve dijital platformlar hakkında sektördeki çalışma şeklini gören öğrenciler; çalışma hayatına yönelik deneyimler kazandı. Şoef, öğrencilerden gelen etkinlik isteğini de kırmayarak uygun olduğu bir zamanda Marmara Medya Merkezi’ne geleceğini de sözlerine ekledi.

Bu sayfa Marmara Medya Merkezi tarafından en son 06.12.2013 00:38:39 tarihinde güncellenmiştir.