Marmara Medya Merkezi’nden A Habere Ziyaret

Marmara Medya Merkezi sektör ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.  A Haber Stüdyolarına yapılan ziyaret, A Haber Program Yapımcısı ve Sunucusu Fatih Er’in koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Marmara Medya Merkezi’nin sektör ziyaretleri kapsamında A Haber ziyaretine, Haber Ajansı, Televizyon Haber, İnternet Haber ve Fotoğrafçılık birimleri katıldı. A Haber birimlerinin dolaşılarak, birim sorumlularından mesleğe ilişkin bilgilerin alındığı ziyarette öğrenciler, sektöre dair önemli kazanımlar elde etti. Haber stüdyoları ve birimlerin gezilmesinin ardından Fatih Er öğrencileri toplantı salonunda ağırladı. Öğrencilere sektöre yönelik bilgiler verip tecrübelerini aktaran Er, ‘Eğer farklı ve iyi iş yapacaksanız hayatınızdan taviz vermeniz gerekir’ ifadelerinde bulundu.

Sektöre stajyer alımlarına da değinen Er ‘Bizim kuşak bu konuda bizden önceki nesle göre daha anlayışlı günümüzde stajyerlere daha ılımlı yaklaşılıyor’ şeklinde konuştu.

Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Fatih Er, ziyarete katılan öğrencileri bir gün boyunca A Haber’de ağırlama sözünü verdi.

Bu sayfa Marmara Medya Merkezi tarafından en son 06.12.2013 00:36:53 tarihinde güncellenmiştir.