Prof. Dr. Oya Tokgöz Medya Merkezi’ne konuk olacak

Marmara Medya Merkezi Konferansları, Türkiye’de Medya ve İletişim Çalışmaları: Otobiyografik Bir Anlatı başlıklı konferans ile başlıyor.

Marmara Medya Merkezi Konferansları adıyla yapılacak yeni faaliyet, Türkiye’de Medya ve İletişim Çalışmaları: Otobiyografik Bir Anlatı konulu konferans ile Prof. Dr. Oya Tokgöz’ün katılımı ile 6 Aralık Cuma günü saat 14.00-16.00 arasında Marmara Stüdyosunda gerçekleştirilecek.

İletişim çalışmalarının duayeni olan Tokgöz’ün akademik serüveni özelinde Türkiye’de medya ve iletişim alanındaki çalışmaların tarihsel seyrinin ele alınacağı konferans Marmara TV’de canlı yayınlanacak.

Herkese açık olan konferansa öğrenci ve öğretim üyelerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Prof. Dr. Oya TOKGÖZ: Eğitim hayatına Ankara TED Koleji’nde başlayan Oya TOKGÖZ Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 1969’da Basın ve Yayın Yüksek Okuluna asistan olarak girmesi ile akademik hayata ilk adımını attı.1985 yılında profesör oldu.

Prof. Dr. Tokgöz’ün Çalışma Alanları İçerisinde; İletişim ve Toplum Sorunları, Siyaset İletişimi ve Temel Gazetecilik yer almaktadır.

Bu sayfa Marmara Medya Merkezi tarafından en son 06.12.2013 00:40:11 tarihinde güncellenmiştir.