Sudan’dan Marmara İletişim’e Ziyaret

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Anık, mevkidaşı Sudan Omdurman İslam Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Dr. Saifeldin Hassan Elawad’i makamında ağırladı.

Sudan ile ülkemiz arasında imzalanan stratejik konsey anlaşması ile güçlenen ilişkiler doğrultusunda Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni ziyaret eden Elawad, Dekan Prof. Dr. Cengiz Anık’la gerçekleştirdiği görüşmede iki fakültenin işbirliği yapmasını temenni ettiğini bu doğrultuda girişimleri olacağını belirtti. Dekan Anık’la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından  medya merkezini gezip burada yürütülen çalışmalar hakkında  Marmara Medya Merkezi Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık’tan detaylı bilgiler aldı.

Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yalçın Lüleci eşliğinde Marmara Medya Merkezi’ni ziyaret eden Dekan Elawad,  Haber Ajansı, Animasyon, Radyo, Kurgu, Tasarım, Tv ve Reji Birimlerini inceledi. Dekan Elawad, gezi esnasında Medya Merkezi’nde çalışan öğrencilerle sohbet etti. İşleyiş hakkında bilgiler edindi. Dr Saifeldin Hassan Elawad, Medya Merkezi’ni çok beğendiğini şu sözlerle ifade etti: ‘Kendi üniversitem ile kıyaslarsam burası daha büyük. Buradaki araştırma görevlileri sayısı kendi okuluma göre çok daha iyi durumda.’ dedi.

Dekan Elawad, Marmara Medya Merkezi Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık’la gerçekleştirdiği sohbette: ‘Burada bulunduğum için mutluyum, harika bir üniversite burası. Sizlerle olduğum için çok gururluyum. Bizim okulumuzla burası arasında ders içerikleri ilişkilendirilmesini ve üniversiteler arası öğrenci akışı sağlanmasını istiyorum.’ dedi. Daha sonrasında gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirten Dekan Elawad,  Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerini ve öğretim üyelerini Sudan’a davet etti.

TV HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haber: İsmail KARADUMAN - Nur GÜN

Bu sayfa Marmara Medya Merkezi tarafından en son 26.12.2017 22:39:43 tarihinde güncellenmiştir.