11. TRT ULUSLARARASI BELGESEL GÜNLERİ'NİN ETKİNLİK ÖNCESİ PANELİ 24 NİSAN'DA GERÇEKLEŞTİ

Gelenekselleşmiş 11. Uluslararası Belgesel Günleri, Türk Radyo ve Televizyonu Kurumu ve paydaş üniversite olarak seçilen Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile 24 Nisan'da başladı.

Ulusal ve uluslararası alandan birçok belgeselci, basın mensubu ve izleyici de organizasyonda yer aldı. Festival günleri kapsamında, etkinliklerin öncesindeki ilk panel olan "Belgesel Sinemada Anlatım ve Öyküleme" ile Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Yerleşkesi'nde katılımcılara merhaba dedi.

Panel öncesinde de Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Sayın Prof. Dr. Mustafa Kurt başlangıç konuşmasını yaptı.

Mustafa Kurt, yaptığı konuşmada, medya ve üniversite işbirliğine değinerek kariyer hedefleyen öğrencilerin sektöre yapacağı katkılardan ve gelecek hedeflemelerinde hem iş dünyasının hem de öğrencilerin kazanacağı tecrübe ve deneyimlerden bahsetti.

Rektör Yardımcımız Kurt'un konuşmasının ardından etkinliklerin öncesindeki panel gerçekleşti. TRT Uluslararası Belgesel Günleri, 6 farklı salonda, 30 Nisan'a kadar devam edecek.

Gösterim programına ulaşmak için www.trtbelgesel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.