Anadolu‘ya Tır Dolusu Yardım

LÖSEMİ,  lösemili ve kan hastası çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan bir kuruluştur. Bu kuruluşun amacı, başta eğitim ve sağlık olmak üzere ihtiyaç sahibi hasta ve hasta yakınlarına maddi ve manevi olarak yardım ve hayata tutulmalarını sağlamaktır.

Çeşitli kampanyalar düzenleyerek duyarlı bir kitle oluşturan Lösev’e gönüllü ve bağışçı olarak destek olabiliyorsunuz.  Uluslararası ilişkilerde de aktif olarak rol oynayan Lösev, çeşitli etkinliklerle  ve üyeliklerle dış  basında saygı ve destek görüyor .

Siz ne yapabilirsiniz ?  sorusuna ise verdiği yanıtlar gerçekçidir . “ okul ihtiyaçları,atölye ihtiyaçları , vakıf genel ihtiyaçları” şeklinde bir sıralama yapılabilir . Lösev , kuruluşundan beri süre zarfında çeşitli projelere imza attı . Bunlardan birkaçını sıralarsak El Kızından Gelinim Olsun , Sarılan Eller, Annemin de Yüzü Gülüyor, Kardeş Okullar Kansere Karşı Duyarlı, Kanserli Çocuklarımızı Yaşatalım gibi bir sürü projenin yaratıcısı ve yöneticisi oldu.

Lösev  , bu tarz projelere bir yenisini daha ekledi .  Bir İyilikler Tırı oluşturuldu. Bu tır Lösev’ e kayıtlı ailelere gıda yardımında bulundu. Türkiye ‘nin tüm şehirlerini dolaşmayı hedefleyen İyilik Tırı, sadece gıda yardımında bulunmadı . Çocuklar için oyuncak ve kıyafet desteği de sağlandı . Yıldız Ayaz 3 yaşındaki torunu Zeynep için İyilikler Tırı’nı ziyaret etti . Ayaz, İyilikler Tırı’nın hasta çocukları sevindirdiğini belirtti .  Lösev İyiler Tırı’ndan torunu Zeynep için bir bisiklet alan Yıldız Ayaz, “ Bir küçük hediye bile olsa onları mutlu ediyor. “ dedi .  Lösev yolculuğuna devam ediyor .

Haber: Özge Taşdemir