CNN Türk Program Sunucusu Deniz Bayramoğlu ile Söyleşi

Marmara Medya Merkezi Haber Ajansı Birimi öğrencileri tarafından CNN Türk Program Sunucusu Deniz Bayramoğlu ile söyleşi yapıldı. 21 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte haber ajansı öğrencileri İrem Şenkaya, Sevgi Yurtsever, Sena Tufan, Hasan Melih Börüban, Evren Çerçi ve Tuba Yıldız yaptıkları etraflı araştırma sonucunda ortaya çıkan soruları Deniz Bayramoğlu’na yöneltti. Medya Merkezinde yapılan söyleşi TV Birimi öğrencileri tarafından görüntülenip, kaydedildi. Söyleşiye Medya Merkezi Haber Birimi Sorumlusu Arş. Gör. Ümit Sarıgöl ve Medya Merkezi Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık eşlik etti.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yapılan etkinlikte Bayramoğlu’na kişisel hayatı, program başarısı ve yayın içeriği hakkında sorular soruldu. Gündem Özel programında konulara nasıl karar verildiğini ve başarısının sırlarını anlatan Bayramoğlu, programın temel amacının insanların kafasında soru işareti oluşturmak ve bakış açısını genişletmek olduğunu vurguladı.  İnsanın temel özelliği sosyal olması ve değişebilmesidir. Değişimin kişinin kendini ve ilişkilerini anlaması ile mümkün olduğunu belirten Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programında insanın iç dünyası hakkındaki konuları sıklıkla bulabiliyoruz.

Tavsiye verenin işine yarar

İletişim öğrencilerine medya dalında bir tavsiyeniz var mıdır sorusuna “Tavsiye verenin işine yarar” cevabını veren Deniz Bayramoğlu, ne kadar tavsiye verilirse verilsin insanın kendi hatasını yapacağını vurguladı ve tavsiye yerine bizimle bir karar alırken hangi aşamaları ele aldığını paylaştı. “Bir konuyu mümkün olan her yönüyle ele alıyorum ve onu yaparsam ne olur yapmazsam ne olur diye her ayrıntıyı düşünüyorum. Sonunda hangisi içime huzur veriyorsa onu yapıyorum ve içimden geleni yaptıktan sonra hiç pişman olmuyorum.” dedi.

Haber : İrem ŞENKAYA

Fotoğraf : Esra İNCE