İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Marmara Medya Merkezi'ni Ziyaret Etti

Üniversiteye giriş sınavı YKS’ye  (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) hazırlanan 11. Sınıf öğrencileri mesleki hedeflerini belirlemek için üniversite gezilerine başladı. Bu etkinlik kapsamında geziye katılan öğrenciler Marmara Medya Merkezi Koordinatör yardımcısı Birgül Alıcı rehberliğinde Marmara Medya Merkezi birimlerini tanıma imkanına eriştiler.

Marmara Medya Merkezinde bulunan haber ajansı, internet haber, animasyon-tasarım, radyo ve televizyon haber birimleri hakkında ilgili bölümlerde çalışan öğrenciler tarafından bilgilendirildiler. Öğrencilere, birimlerimizdeki uygulamalar hakkında fikir sahibi olmaları için Animasyon çalışmaları  izletilirken rejideki kurgu ekipmanları tanıtıldı.

TV HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haber: Göksu Damla Tetik - Bilge Şahbaz