Marmara Medya Merkezi’ne Yeni Koordinatör

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Marmara Medya Merkezi’nin genel koordinatörlüğüne Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık atandı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Marmara Medya Merkezi’nin genel koordinatörlüğüne atandı. Haber Merkezi ve Sosyal Medya, Marmara Radyosu ve Televizyonu, Halkla İlişkiler, Animasyon, Kurgu, Tasarım, Kamera ve Reji birimlerinden sorumlu olan Kırık, “Gayemiz sektöre kalifiye yetişmiş ve pratiği de öğrenen mezunlar yetiştirmektir. Bu noktada elimizden geleni yaparak var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Kırık, Marmara Medya Merkezi’nin 2017-2018 projelerinden bahsederek öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete ve E-Papirüs’ün periyodik yayınlanmasını planladığını belirtti. Kırık ayrıca, iletişim alanında sahip olduğu hem akademik hem de sektörel birikimlerle öğrencilere destek olacağını ifade etti.

Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık Kimdir?

2008 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV Sinema lisans mezunu olan Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık, 2009'da araştırma görevlisi olarak akademik kariyerine başladı. Yüksek lisansını ve doktorasını da Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. Kırık, 2013 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yardımcı doçent oldu.

Haber: Sevgi Yurtsever, Gizem Yıldız

Fotoğraf: Özge Taşdemir