Marmara Medya Merkezi Yeni Dönem Açılış Toplantısı Yapıldı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi 2017-2018 dönemi açılış toplantısı Genel Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık’ın katılımıyla yapıldı.

Toplantı, Genel Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık’ın akademik özgeçmişini öğrencilere anlatmasıyla başladı. Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Marmara Medya Merkezi’nin kuruluş yıllarından bu yana kaydettiği aşamaları ve gelecekte yapılacak projeleri öğrencilerle paylaştı.  Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Marmara Medya Merkezi’nde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete ve E- Papirüs’ün yayınlarının aktif bir biçimde yapılacağını vurguladı. Marmara Medya Merkezi’nde çalışmanın önemini vurgulayan Kırık,  sözlerini şöyle tamamladı. “Burada başladığınız kariyer size gelecek noktasında da yardımcı olacak”

Toplantı, birim çalışanlarının genel fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Haber: Ayşe KARADENİZ

Fotoğraf: Esra İNCE