Prof. Dr. Cengiz Anık, Marmara Medya Merkezi öğrencileriyle buluştu

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Anık, Marmara Medya Merkezi’nde kısmi zamanlı çalışan öğrencilerle buluştu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Anık, Marmara Medya Merkezi’nde kısmi zamanlı çalışan öğrencilerle, öneri ve taleplerini dinlemek için bir araya geldi. Öğrenciler mesai saatleri içerisindeki mola ve yemek vakitlerinin düzenlenmesi ve birimlerindeki eksikliklerin giderilmesi hakkında talepte bulundu. Öğrencilerin bu talepleri karşısında Anık, “Bu sizin eğitiminizin bir parçası. Medya Merkezi’nin tüm birimlerinde sizi yetiştirip, siz mezun olur olmaz sektöre hazır bir biçimde entegre olmanız için çabalıyoruz. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, öneri ve taleplerinizi iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Sevgi Yurtsever-Nur Gün

Fotoğraf: Özge Taşdemir